Image

Takim me kryetarin e komunës së Ferizajit

Sot, në Ferizaj, KDI në bashkëpunim me AVONET realizoi një takim me kryetarin e Komunës së Ferizajt, z. Agim Aliu. Në këtë takim u diskutua për zbatimin e projektit "Promovimi i Aktivizmit të Gjelbër Komunitar" si dhe rëndësinë e orientimit të qeverisjes lokale drejt një qeverisje të gjelbër. Kryetari Aliu u informua që KDI është duke bërë monitorimin e punës së tij në realizimin e premtimeve të gjelbra të bëra gjatë fushatës zgjedhore, si dhe monitorimin e transparencës komunale për vitin 2024, që do të bëhet në kuadër të Transparometrit Komunal 2024.

Kryetari Aliu shprehu gatishmërinë për zbatimin e premtimeve të gjelbra dhe obligimeve komunale lidhur me agjendën e gjelbër. Ai gjithashtu konfirmoi përkushtimin e tij në ngritjen e transparencës dhe informimit të qytetarëve, duke ritheksuar angazhimin e tij për rritjen e transparencës brenda komunës.

Na shkruani

Si mund të qasem në formularin e Raportimit në platformë?

Çfarë informacioni personal nevojitet për të paraqitur një raportim?

Si mund të bashkëngjes imazhe ose video?