Deponi e mbeturinave skaj rruges kryesore ne te dyja anet ne fshatin Mramor te Prishtines.Keto deponi ekzistojne per me shume se nje muaj.
Deponi e mbeturinave skaj rruges kryesore ne te dyja anet ne fshatin Mramor te Prishtines.Keto deponi ekzistojne per me shume se nje muaj.
Gjendja e Lumit te Lakuar ne fshatin Berivojce ne Kamenice
Parku i Qytetit ne Prizren
Vendgrumbullim i vazhdueshem i mbeturinave ne Emshir.
Mbeturinat, duke perfshire mbetjet mjekesore te shperndara ne oborrin e QKUK ne Prishtine
Mbeturinat, duke perfshire mbetjet mjekesore te shperndara ne oborrin e QKUK ne Prishtine
Demtimi i hapesires publike ne Shpellen e Kusareve ne Gjakove
Demtimi i hapesires publike ne Shpellen e Kusareve ne Gjakove
Demtimi i hapesires publike ne Shpellen e Kusareve ne Gjakove
Hudhja e mbeturina inerte, gomave dhe mbeturinave te tjera ne Lagjen E Selamnve ne Doganaj Kaçanik
Hudhja e mbeturina inerte, gomave dhe mbeturinave te tjera ne Lagjen E Selamnve ne Doganaj Kaçanik
Hudhja e mbeturina inerte, gomave dhe mbeturinave te tjera ne Lagjen E Selamnve ne Doganaj Kaçanik
Hudhja e mbeturina inerte, gomave dhe mbeturinave te tjera ne Lagjen E Selamnve ne Doganaj Kaçanik
Hudhja e mbeturina inerte, gomave dhe mbeturinave te tjera ne Lagjen E Selamnve ne Doganaj Kaçanik
Hudhja e mbeturina inerte, gomave dhe mbeturinave te tjera ne Lagjen E Selamnve ne Doganaj Kaçanik
Hudhja e mbeturina inerte, gomave dhe mbeturinave te tjera ne Lagjen E Selamnve ne Doganaj Kaçanik
Hudhje e mbeturinave ne projektin e hekurudhes.
Hudhje e mbeturinave ne projektin e hekurudhes.
Mbeturina ne liqeni e Batllaves
Mbeturina ne liqeni e Batllaves
Deponi e mbetjeve inerte ne fshatin Nabergjan (Afer varrezave)
Mbeturina te hudhura pergjate rruges
Deponia me afat të skaduar në Gërmovë,
Gjendja e lumit në fshatin Kojskë,
Lumi në rajonin e Shkugëzës në
Mbeturinat në Kuqishtë,
Deponia ilegale e mbeturinave në fshatin Rufc,
Deponia ilegale e mbeturinave në magjistralen Graçanicë-Fushë
Gjendja e lumit Klina në fshatin Llaushë,

Na shkruani

Si mund të qasem në formularin e Raportimit në platformë?

Çfarë informacioni personal nevojitet për të paraqitur një raportim?

Si mund të bashkëngjes imazhe ose video?